معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان خبر داد:

تخصیص ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه گردشگری شهری اصفهان

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: برای توسعه گردشگری شهری ۷۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که در کنار سایر ردیف‌های بودجه‌ای این معاونت، نقش مؤثری در تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی شهر ایفا خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در اصفهان؛ سعید ابراهیمی با اشاره به اینکه سال جاری مجموع بودجه تخصیص‌یافته به معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان ۵,۱۰۷ میلیارد تومان است، اظهار کرد: در مجموع ۳,۶۸۷ میلیارد تومان از این بودجه به حقوق و مزایا اختصاص یافته است.

وی تاکید کرد: در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱,۰۳۲ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌هایی در زمینه آی.سی.تی، توسعه مراکز داده، هوشمندسازی، گسترش فیبر نوری، پشتیبانی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و تقویت امنیت اطلاعات در نظر گرفته شده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اعلام اینکه برای حوزه آموزش، مطالعات، ارزیابی و سایر ردیف‌های مرتبط، ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده است که در راستای ارتقای سطح دانش تخصصی و بهبود عملکرد منابع انسانی شهرداری هزینه خواهد شد، افزود: برای حوزه فرهنگی و اجتماعی نیز در سال جاری ۲,۳۹۷ میلیارد تومان بودجه پیش‌بینی شده که مهم‌ترین بخش آن مربوط به برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی با رقم ۱,۱۴۵ میلیارد تومان است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: ۱۷۳ میلیارد تومان به مراکز فرهنگی، اجتماعی و ورزشی اختصاص یافته که شامل واگذاری و حمایت از خانه‌های علمی، تکمیل پروژه‌هایی همچون باغ مشاهیر و سایر زیرساخت‌های فرهنگی است. همچنین برای توسعه گردشگری شهری ۷۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که در کنار سایر ردیف‌های بودجه‌ای این معاونت، نقش مؤثری در تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی شهر ایفا خواهد کرد.

ابراهیمی مجموع بودجه حوزه عمران شهری را ۱,۲۶۴ میلیارد تومان دانست و گفت: بخش اعظم  این بودجه یعنی ۷۸۰ میلیارد تومان به آسفالت معابر اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اهمیت نگهداری ابنیه شهری گفت: به این بخش ۳۸۳ میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته که همراه با ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر، برای نگهداری و تعمیرات ابنیه شهری در نظر گرفته شده است و شامل تعمیر پل‌ها، پل‌های عابر پیاده، معابر، ابنیه تاریخی، درزهای انبساط، تقاطع‌ها و ساختمان‌های متعلق به شهرداری می‌شود.

وی با تأکید بر نگاه ماموریت‌محور شهرداری در تخصیص منابع اظهار داشت: فعالیت‌هایی همچون نگهداری فضای سبز، روشنایی معابر و مراکز فرهنگی، در چارچوب مأموریت‌های مشخص معاونت‌های مرتبط همچون خدمات شهری و معاونت فرهنگی و اجتماعی تعریف شده است، اما در عین حال، یک کمیته عالی نگهداری و تعمیرات شهری با محوریت حوزه عمران مسئول سیاست‌گذاری کلان این حوزه است تا وحدت‌رویه در تمام بخش‌های شهرداری رعایت شود.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما هم میتوانید خبرنگار باشید

اشتراک خبر در شبکه های اجتماعی :